Baukje Stam

Baukje

marketing strateeg en creatieve denker

Een vraagstuk is haar niet snel te complex – Baukje brengt de dingen ‘gewoon’ terug tot de essentie. Ze is namelijk socioloog én marketeer. Dat geeft haar het vermogen om vanuit de kracht van je product of organisatie de verbinding te vinden met je doelgroepen. Baukje werkt al meer dan 15 jaar als adviseur voor goede doelen, waarvan 5 jaar zelfstandig. Heb je een vraagstuk rond je marketingstrategie, communicatieplan, audits, projectleiding, coaching of onderzoek? Zet Baukje in.

Het Tinke-effect van Baukje

Positief, energiek, creatief, eigenwijs en met de moed om ingeslepen patronen te doorbreken – dat is het Tinke-effect van Baukje. In no time maakt ze zich de materie meester. Daarna graaft ze door tot ze de allerbeste oplossing voor je heeft. Baukje staat naast je en helpt jou en je team verder te komen.

Bel of mail Baukje voor:

  • Verrassende marketingstrategieën of communicatieplannen
  • Audits en onderzoek met creativiteit
  • Projectleiding en coaching met pit

Meer weten?

Bekijk Baukjes website op www.baukjestam.nl

Baukje is initiatiefnemer van desuccesvolle FondsenwervingWebinars, gratis webinars voor medewerkers van goede doelen. Tegenwoordig te zien op het platform van Nederland Filantropieland. Kennis is er om te delen!