World Animal Protection: lost in translation

Stel: je bent enorm succesvol in het online werven van leads. Maar ineens: stagnatie. Wat dan? Moet je op zoek naar alternatieve kanalen? World Animal Protection legde die vraag voor aan Tinke. Wij hielden daarop hun merk- en marketingbeleid en hun resultaten tegen het licht. En we zagen dat er al talloze gezonde uitgangspunten lagen. Drie werksessies volstonden. Het management- en fondsenwervingsteam kan weer ongehinderd vooruit. Vol nieuwe energie.

Hilje Wolfson, World Animal Protection:

Het was leerzaam en inspirerend om met Tinke te reflecteren op de dagelijkse drukte. Tinke analyseerde feilloos waar onze kansen en sterkten lagen. Dit resulteerde in een versterkt vertrouwen én verrassende inzichten. Op een prettige manier wisten Baukje, Mascha en Reinier ons te confronteren én te prikkelen en brachten ze een heldere link tussen duurzame marktontwikkelingen en onze missie. In korte tijd is de basis gelegd voor een toekomstplan dat intern breed gedragen wordt.   

Wil je meer weten over sessies zoals met World Animal Protection of marketing-audits zoals bij Cliniclowns: bel Baukje op 06-2250 2354


Terug naar overzicht